Tatlarin Ortaokulu
Ballık Mahallesi Poyraz Cad. No17 Tatlarin Kasabası /Acıgöl /NEVŞEHİR
.....

VİZYON

Tatlarin Ortaokulu paydaşları olarak vizyonumuz karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen eğitimde farklılık yaratarak bulunduğumuz bölgedeki tüm kurumlara emsal teşkil edecek şekilde, saygının, sevginin ve üretimin öncü olduğu bir okul olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz iyi eğitim almış, çağa ayak uydurabilen,sorumluluk alabilen ve bu sorumlulukları istekle yerine getiren,toplumun her kesimiyle sağlıklı iletişim kurabilen, başarıyı hedefleyen ve bu doğrultuda azimle çalışan, özgüveni yüksek olan, yetenekleri doğrultusunda kendini geliştiren, üretken ve yaratıcı, araştırmayı, sorgulamayı ve öğrenmeyi bilen, mutlu bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2012-2013 Toplam Kalite Yönetimi Ekip Kategorisinde İlçe Birinciliği. 2011-2012 SBS Sonuçlarına göre okulumuz, ilçemizdeki okullar arasında %20 lik ve okul içerisindeki %50 lik yerleştirme başarısıyla ilçemizde birinci olmuştur. 2011-2012 Nevşehir Toplam Kalite Yönetimi Ekip Kategorisinde İl Birinciliği.2014/2015 EĞİTİM YILINDA 1 FEN LİSESİ 4 MERKEZ ANADOLU 4 2000 EVLER LİSESİ 4 SAĞLIK VE 4 BURSLULUK KAZANDIRMIŞTIR.2018/2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA NİTELİKLİ LİSE KAZANAN ÖĞRENCİ SAYILARI: 1 H.AVNİ İNCEKARA FEN LİSESİ,2 RTE PROJE İMAM HATİP LİSESİ,1 NEVŞEHİR ANADOLU LİSESİ VE 1 CEMİL MERİÇ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

Normal Öğretim

Çarşamba Günü: 08.30-16.05 Diğer Günler: 08.30-15.15

İlçeye: 13km İle:25 km

Tatlarin Kasabası

Halk Oyunları,Bölgesel Turnuvalar

Tübitak

Proje Çalışmaları

OKULUMUZDA AHİLER KALKINMA AJANSI TARAFINDAN DESTEKLENEN "GELECEĞİM KODLAMADA " PROJESİ KAPSAMINDA ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ KURULMUŞTUR.